top of page
Zoeken

Prijswijziging vanaf 6 november 2023

Beste klanten, Na véééle jaren dezelfde prijzen te hebben gehanteerd, zijn we genoodzaakt om ze nu toch te wijzigen. Ik heb het (misschien wat te) lang proberen uitstellen maar het leven is fors duurder geworden en met ook al onze gestegen kosten de laatste jaren is het steeds moeilijker aan het worden om wekelijks goed gevulde en gevarieerde pakketten te maken.

Tijd dus om onze prijzen terug in balans te brengen zodat we wekelijks mooie verse pakketten kunnen blijven maken die we met trots kunnen afleveren. :) Vanaf 6 november zullen onze pakketten er als volgt uitzien: Het blauw groente- en fruit combinatiepakket zal verdwijnen. De klanten kunnen net dezelfde inhoud krijgen als ze een mini groentepakket en een mini fruitpakket bestellen. De tassen met de blauwe lintjes zullen dan gebruikt worden voor de mini fruitpakketten.

Mini groentepakketten van 8 euro met een geel lintje Medium groentepakketten van 14 euro met een zwart lintje Grote groentepakketten van 21 euro met een oranje lintje Mini fruitpakketten van 8 euro met een blauw lintje Medium fruitpakketten van 14 euro met een groen lintje Grote fruitpakketten van 21 euro met een rood lintje Bedankt voor het begrip, en voor de vele jaren dat we jullie al mochten voorzien van verse groenten en fruit! Op nog véééle jaren! ;) Groetjes! Jaan Naets

105 weergaven

Comentarios


bottom of page